Kategorier
Kurser

Lärorik valpkurs i Göteborg

Det är väldigt givande och lärorikt att gå en valpkurs, både för den nyblivna hundägaren och den som haft hund tidigare. I Göteborg finns det bra valpkurser att gå med sin bästa vän.

Den första tiden med din valp är en av de viktigaste perioderna för valpen. Valpen är nämligen som mest mottaglig för att lära sig saker i en viss ålder. Av den anledningen brukar man börja på en valpkurs när valpen är mellan 3 och 4 månader. Sen tar man såklart hänsyn till hur valpen är. Hundar är trots allt individer som man får anpassa sig efter. En valpkurs är för alla. Oavsett om du redan har haft tio hundar innan så är det något du bör gå. Tiden på valpkursen är väldigt givande för valpen och den får lära sig olika saker. De sakerna kommer vara till nytta i valpens liv så den kan växa upp och bli så stabil och trevlig som möjligt.

Vad lär man sig på en valpkurs?

Det är många saker ingår i en valpkurs. En av dem är den sociala träningen, där valpen får träffa och se andra hundar. Man tränar på grundläggande kommandon som sitt, ligg, stanna och så vidare. Eftersom det är en liten valp så gör man allt så roligt som möjligt. Det ska vara mycket lek, klapp och bus emellanåt. Och det är viktigt att ofta ge beröm. Med rätt valpkurs i Göteborg kommer du få en bra start för dig och din valp som kommer bli din bästa vän.